Slimme laadsystemen & Valeo 48V iBSG

Inhoud training

Herkenbaar? “Ik meet geen 14 Volt bij draaiende motor; is de dynamo dan stuk?” Of: “Na het vervangen van de dynamo laadt hij nog steeds niet… Dan stuur ik hem maar op voor garantie… En nu doet de nieuwe het ook al niet!” Als dit bekend klinkt, kan een training over het LIN-protocol van alternatoren precies zijn wat je nodig hebt. In een informele setting nemen we je mee in de wereld van moderne, slimme laadsystemen, zodat je beter voorbereid bent en onnodige vervangingen kunt voorkomen.

Door de groeiende aandacht voor lagere CO2-uitstoot kijken we naar processen die kunnen bijdragen aan verbetering, zoals het opwekken van stroom in voertuigen. Tijdens de training leer je waarom slimme laadsystemen bestaan, hoe ze werken en hoe ze communiceren met het brein van de auto.

Maar dat is niet alles! Op dezelfde avond duiken we ook in de wereld van 48V-elektrificatie met de Valeo 48V iBSG: Het Hart van de 48V-installatie. Elektrificatie speelt een cruciale rol in het verminderen van CO2-uitstoot en de ontwikkeling van hybride voertuigen. De 48V-technologie biedt tal van nieuwe mogelijkheden, waaronder elektrische turbo’s, aircocompressoren en actieve ondersteltechniek. In het middelpunt hiervan staat de iBSG: de integrated Belt-driven Starter Generator. Ontdek hoe dit systeem werkt en wat het 48V-platform kan betekenen voor de toekomst van de automotive sector.

Mis deze unieke kans niet om beide trainingen op één avond bij te wonen!

Aanmelden
Terug naar training

Trainingsinformatie

Duur:
1 dag
Locatie:
AES (Emmeloord)
Prijs:
Kosteloos aangeboden
Datum:
dinsdag 26 november 2024 (19:00 - 21:00)
Aanmelden